La Burroughs Corporation va néixer el 1886 amb el nom d’American Arithmometer Company, per fabricar les calculadores de William Seward Burroughs. El 1953 va entrar en el negoci dels ordinadors i va arribar a formar part del selecte grup de fabricants d’ordinadors que, entre els anys 1950 i 1970, eren familiarment coneguts com “IBM i els set nans”: IBM, Burroughs, UNIVAC, NCR, Control Data, Honeywell, General Electric i RCA.

La sèrie L de Burroughs estava integrada per facturadores, que eren ordinadors de poca potència i baix cost orientats a aplicacions de comptabilitat per entorns d’oficina, comercialitzades amb força èxit durant la dècada dels anys setanta. Concretament les facturadores L7000 van ser un dels membres grans de la sèrie L, molt adequades per a usuaris no professionals i amb poca experiència. Van assolir tant d’èxit que la seva arquitectura va ser adoptada per a una bona part de les següents generacions de màquines d’oficina de Burroughs.

Després d’un període amb força èxit comercial, Burroughs es va fusionar amb Sperry Corporation per constituir UNISYS.

1) Burroughs L7000 Unitat Central de Procés basada en discos magnètics

Part del Burroughs Accounting System L500 que conté els tres discs fixes de la màquina, la sèrie d’equipament L7000 era la més desenvolupada de Burroughs amb tecnologia de tercera generació.

2) Consola Burroughs L500

Es tracta de la unitat des de on l’operador interaccionava amb el sistema, sempre en mode text. Aquesta estació de treball va gaudir d’un excel·lent èxit comercial, formant part de moltes configuracions d’equips Burroughs itambé com a terminal remot independent.